MASSAGE

Sportmassage


We willen met zijn allen gezonder leven en vooral veel sporten. Maar te veel en te intensief sporten kan spierpijn en blessures veroorzaken. Er kan overbelasting ontstaan wat pijn, stijfheid en vermoeidheid kan geven.

 

WAT ALS ER SPRAKE IS VAN OVERBELASTING?

Dan zoeken we best bekwame hulp. Ik, als sportmasseur kan met een sportmassage een rol spelen in het voorkomen van blessures en je optimaal voorbereiden op de komende wedstrijd. Ik kan ook het herstel bevorderen nadat je uit blessure komt.
Dieptemassage
Er is nog hoop wanneer kinesitherapie, acupunctuur, osteopathie, chiropraxie niet het gewenste resultaat geven, dan biedt MANUELE pijnbehandeling door dieptemassage de oplossing door nog dieper in te werken op het probleem. Het wordt zelden beoefend omdat het enorm veel energie vraagt van de therapeut.

 

Er is geen enkel toestel dat over de “feeling” van de geoefende handen van een ervaren therapeut beschikt, om deze te kunnen nabootsen. De pijngrens verschilt van persoon tot persoon, elke persoon vraagt een unieke benadering en hierin schuilt het succes van manuele pijnbehandeling door dieptemassage. 

Manuele lymfedrainage
Manuele lymfedrainage is een zeer rustige zachte massagevorm. Je zult ontdekken hoe de massage op een effectieve wijze de drainerende, voedende en zuiverende werking van het lymfestelsel stimuleert.

 

Klachten zoals vochtophoping (oedeem) na verstuiking, ongeluk, stress worden hiermee verholpen. Ter aanvulling kan lymfetaping worden toegepast voor een optimaal resultaat. 

Stoelmassage
Stoelmassage nu een begrip geworden voor bedrijven en evenementen. Het is gebaseerd op Japanse drukpuntmassage van nek, schouders, armen en handen. Men neemt hiervoor plaats op een ergonomische stoel.

 

WAAROM STOELMASSAGE?

Het is bewezen dat werknemers zonder pijn veel beter presteren en het neemt maar 15 à 20 minuten in beslag.


Tarieven

Sportmassage

30 min €20

60 min €30

Stoelmassage

€30

Cupping massage

30 min €20

60 min €30

Dieptemassage

30 min €20

60 min €30

Manuele lymfedrainage

30 min €20

60 min €30

10 beurtenkaarten

(volle kaart = 1 beurt gratis)

30 min x 10= €200

60 min x 10= €300